Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken

Beoordelingen 14

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Babs – Seven Stars BV
12 oktober 2021
Echt top voor elkaar! Ik kende ze van een bruiloft waar ik te gast was en heb Click Me nu zelf ingehuurd voor ons bedrijfsjubileum. Kwaliteit top, service top en zulke leuke begeleiding. Dikke aanrader!
Eva de Castro
15 september 2021
Click me events is echt een aanrader. Wat een leuke idee om te doen op events. Ik heb de photobooth cadeau gekregen voor mijn babyshower. Alles was heel goed verzorgd en na afloop kreeg ik een zelfgemaakte album met alle fotos, super leuke herinnering van de dag. Bedankt voor de leuke ervaring en service. Top team zijn jullie!!
Nathalie El Houfi
14 september 2021
Wij hebben gebruik gemaakt van de inzet van de "click me round" tijdens de opening van onze nieuwe vestiging in Vlaardingen. De communicatie vooraf was prettig en snel. De begeleiding tijdens het event was goed geregeld. Het was een leuke toevoeging voor ons event en de foto\'s een blijvende herinnering voor iedereen. Aanrader!
Naomi Paals
29 augustus 2021
Wauw, wat heeft Click Me Events weer geweldig werk geleverd. Dit is de 4de keer dat zij aanwezig waren op mijn feesten, dit keer was het de surprise party van mijn zoon die 10 jaar is geworden en ook voor deze leeftijd had Click Me Events hele leuke bijpassende props mee maar als klap op de vuurpijl vond ik de Photo frame & touch to start helemaal geweldig. Bedankt Weer voor een geweldig ervaring Click Me Events.
Nancy Winklaar
27 augustus 2021
Echt dit is leuk Wij hebben mijn tante haar 70st verjaardag gevierd coronaproof deze mensen waren zo professioneel en gezellig echt super en hele leuke herinneringen aan overgehouden Bedankt Click Me Events tot gauw want het blijft echt niet bij deze keer alleen
Graziella Kasimbeg
27 augustus 2021
Tijdens mijn bruiloft in het Wiite Huis Almere had ik de wedding photobooth met props van Clicl Me Events. Dit zijn super lieve mensen die hard werken, meedenken en inspelen op het entertainen van de gasten. Ik ben erg blij met de desing van onze gepersonaliseerde welkomstscherm en natuurlijk het eindresultaat:een gastenboek met leuke foto\'s en teksten erbij. Een tijdloze herinnering. Het is druk bezocht door mijn gasten en hoor helemaal maar enthousiaste verhalen hierover. Toto een volgende keer. Nogmaals dank voor jullie werk !
Thommas & Cynthia
10 augustus 2020
Tijdens onze bruiloft op 1 augustus hadden wij de Click me fotobooth heart. En wauw wat was dit een mega succes!! Ongeveer een jaar geleden ontmoette ik Josette bij een trouwbeurs en sinds dien heb ik ontzettend fijn contact gehad met haar. Een mailtje, belletje of appje, ze staat altijd voor haar klanten klaar. Zo hebben ze onze fotolayer gepersonaliseerd en ook de touch to start op het scherm. Ook konden we een backdrop en gastenboek kiezen. Helemaal passend bij onze kaart en onze bruiloft. Tijdens onze bruiloft was alles ook perfect geregeld. Een personeelslid drukt op het scherm, de ander print, weer een ander maakte de props schoon (noodzakelijk in deze tijd) en een ander lid stond bij het gastenboek om te zorgen dat iedereen er een foto in plakte. Voor ons was Click me geweldig omdat wij ook al onze gasten een foto wilde meegeven (ze drukken onbeperkt af, dat is top.) Iedereen op onze bruiloft was DOL enthousiast en lovend over het lieve personeel. Kortom; dit is echt een aanrader! Geweldige service en een onvergetelijke herinnering, voor zowel onze gasten als voor ons. Josette en team: ontzettend bedankt!! Veel liefs Thommas en Cynthia
Vianella
10 maart 2020
Voor mij verjaardag ( 50 ) thuis gevierd met vrienden en Fam. Heb ik de Click Me Round met unlimeted printen genomen. Service TOP ( helpen mee denken ) Personeel heel aardig en spontaan. Gastenboek wat een leuke idee de foto\'s werden meteen geplaakt en me gasten konden iets erin inschrijven. Wat leuke props ( ik kende alleen die van karton , maar deze waren professionele props.
Mirre van Tankeren
19 februari 2020
Ik raad Click Me Events zeker aan! Meerdere keren heb ik met dit team samengewerkt voor events binnen Koonings The Wedding Palace. Of het nu voor het Say Yes To The Dress Event was of voor een bruidsmodeshow: Click Me stond altijd voor ons klaar met de meest mooie photobooths. Wat ook leuk is: naast een grote photobooth hebben ze ook een draagbare spiegelvariant, waardoor ze ook makkelijk kunnen rondlopen. Zo gaat er niemand zonder foto de deur uit: een super leuk aandenken aan het event/dag! De service en het personeel is goed, snel en altijd even vriendelijk.
Kimberley van Groningen
18 februari 2020
Leuke goodiebag gewonnen op de trouwbeurs!
Deborah Leentvaar
18 februari 2020
Goede services en een leuke manier om je verjaardag vast te leggen. Een leuke blijvende herinnering met veel verschillende mogelijkheden.
Noor
13 december 2019
Nadat ik Click me Events had zien staan bij een evenement van Koonings, contact gehad over het huren van een fotobooth voor onze bruiloft volgend jaar. Een erg fijn telefoongesprek gehad met Josette om de opties en onze wensen te bespreken. Aan de hand daarvan besloten om voor Click me events te gaan vanwege de persoonlijke aanpak en het samen doornemen van onze wensen. We kijken erg uit naar volgend jaar en hoe onze gasten gaan reageren op de verschillende opties die we gekozen hebben.
Lynette
13 december 2019
Mijn gasten waren volop complimenten achteraf! Zeker een aanrader, bedankt.
Sharine Suise
6 juni 2019
Leuke manier om je foto’s een unieke detail te geven en je gasten goed op de foto te zetten
Heeft u een vraag? Stuur een bericht!