Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken

Beoordelingen 7

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Vianella
10 maart 2020
Voor mij verjaardag ( 50 ) thuis gevierd met vrienden en Fam. Heb ik de Click Me Round met unlimeted printen genomen. Service TOP ( helpen mee denken ) Personeel heel aardig en spontaan. Gastenboek wat een leuke idee de foto\'s werden meteen geplaakt en me gasten konden iets erin inschrijven. Wat leuke props ( ik kende alleen die van karton , maar deze waren professionele props.
Mirre van Tankeren
19 februari 2020
Ik raad Click Me Events zeker aan! Meerdere keren heb ik met dit team samengewerkt voor events binnen Koonings The Wedding Palace. Of het nu voor het Say Yes To The Dress Event was of voor een bruidsmodeshow: Click Me stond altijd voor ons klaar met de meest mooie photobooths. Wat ook leuk is: naast een grote photobooth hebben ze ook een draagbare spiegelvariant, waardoor ze ook makkelijk kunnen rondlopen. Zo gaat er niemand zonder foto de deur uit: een super leuk aandenken aan het event/dag! De service en het personeel is goed, snel en altijd even vriendelijk.
Kimberley van Groningen
18 februari 2020
Leuke goodiebag gewonnen op de trouwbeurs!
Deborah Leentvaar
18 februari 2020
Goede services en een leuke manier om je verjaardag vast te leggen. Een leuke blijvende herinnering met veel verschillende mogelijkheden.
Noor
13 december 2019
Nadat ik Click me Events had zien staan bij een evenement van Koonings, contact gehad over het huren van een fotobooth voor onze bruiloft volgend jaar. Een erg fijn telefoongesprek gehad met Josette om de opties en onze wensen te bespreken. Aan de hand daarvan besloten om voor Click me events te gaan vanwege de persoonlijke aanpak en het samen doornemen van onze wensen. We kijken erg uit naar volgend jaar en hoe onze gasten gaan reageren op de verschillende opties die we gekozen hebben.
Lynette
13 december 2019
Mijn gasten waren volop complimenten achteraf! Zeker een aanrader, bedankt.
Sharine Suise
6 juni 2019
Leuke manier om je foto’s een unieke detail te geven en je gasten goed op de foto te zetten
Heeft u een vraag? Stuur een bericht!