Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken
Assortiment

Bedrijfsfeest photbooth huren

Op zoek naar een professionele photobooth? Maak kennis met onze speciaal op maat gemaakte photobooths voor bedrijfsfeesten.

Photobooth huren op bedrijfsfeest

Zoek dan niet verder, want Click Me Events biedt de meest complete service. Of u nou kiest voor de Click Me Fun of de Click Me Mozaïek, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Zo zijn wij een van de weinige photobooth-verhuurders die voor professionele begeleiding zorgt tijdens uw evenement, met onze photobooth host. Indien gewenst, kleden wij uw photobooth aan in het thema van uw bedrijfsfeest, met exclusieve props, zoals een kerstthema met backdrop. Wij stoppen de nodige tijd en energie in de voorbereiding van uw photobooth. Zo bereiden wij bijvoorbeeld een uniek Touch to Start scherm voor en een photolayer met uw logo erin verwerkt. Selfies maken was nog nooit zo leuk!

Neem direct contact met ons op om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een combinatie met de Click Me Mini of de Click Me Round. Wij maken graag en vrijblijvend een offerte.

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!