Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken

Informatie over ons

Wil jij onvergetelijke foto’s voor je evenement? Click Me Events biedt de uitkomst! Onze photobooths zorgen voor ongekende creaties die je voor altijd met veel plezier terug laten kijken op jouw evenement. 

Hoe werkt het?

Bij Click Me Events kun je originele en leuke photobooths huren om jouw evenement onvergetelijk te maken. Wij bieden op onze website verschillende photobooths aan die passen bij verschillende soorten evenementen. U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen waarop wij direct reageren.

Op de dag van uw event brengen wij de photobooth op locatie. Tijdens het event bieden wij uiteraard professionele ondersteuning van het gebruik van de photobooth. Uw gasten krijgen na het maken van een foto in de photobooth direct een uitgeprinte versie. Ook sturen wij de foto’s direct naar het juiste emailadres en kunnen uw gasten de foto’s direct delen op social media!

Waarom kiezen voor Click Me Events?

Geen event is compleet zonder dat al je gasten op de foto zijn geweest. Met een photobooth van Click Me Events zorg je dat iedereen op een creatieve manier een leuke foto kan laten maken. De photobooths zijn altijd helemaal gepersonaliseerd aan uw evenement. Al heb je een bruiloft, bedrijfsfeest of een groep 8 feest, Click Me Events heeft de juiste photobooth beschikbaar voor u. Zo garanderen wij dat u helemaal zorgeloos kunt genieten van het event!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!