Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken
Assortiment

Bruiloft photbooth huren

Op zoek naar een professionele photobooth? Maak kennis met onze speciaal op maat gemaakte photobooths voor bruiloften en trouwfeesten.

Bent u op zoek naar een photobooth voor uw bruiloft?

Zoek dan niet verder, want Click Me Events biedt de meest complete service. Of u nou kiest voor de romantische uitstraling van de Click Me Heart of de strakke Click Me Fun, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Zo zijn wij een van de weinige photobooth-verhuurders die voor professionele begeleiding zorgt tijdens uw evenement, met onze photobooth host. Indien gewenst, kleden wij uw photobooth aan in het thema van uw bruiloft, met exclusieve props. Met de Click Me Events photobooth heeft u het gastenboek en het entertainment in één keer voor jong en oud geregeld! Verder kunnen de gasten als bedankje hun foto’s geprint meenemen. Wij stoppen de nodige tijd en energie in de voorbereiding van uw photobooth. Zo maken wij voor u een mooi thema aan voor het Touch To Start scherm bij de photobooth. Selfies maken was nog nooit zo leuk!

Neem direct contact met ons op om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een combinatie met de Click Me Mini of de Click Me Round. Wij maken graag en vrijblijvend een offerte.

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!