Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken
Assortiment

Bruiloft photbooth huren

Op zoek naar een professionele photobooth? Maak kennis met onze speciaal op maat gemaakte photobooths voor bruiloften en trouwfeesten.

Bent u op zoek naar een photobooth voor uw bruiloft?

Zoek dan niet verder, want Click Me Events biedt de meest complete service. Of u nou kiest voor de romantische uitstraling van de Click Me Heart of de strakke Click Me Fun, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Zo zijn wij een van de weinige photobooth-verhuurders die voor professionele begeleiding zorgt tijdens uw evenement, met onze photobooth host. Indien gewenst, kleden wij uw photobooth aan in het thema van uw bruiloft, met exclusieve props. Met de Click Me Events photobooth heeft u het gastenboek en het entertainment in één keer voor jong en oud geregeld! Verder kunnen de gasten als bedankje hun foto’s geprint meenemen. Wij stoppen de nodige tijd en energie in de voorbereiding van uw photobooth. Zo maken wij voor u een mooi thema aan voor het Touch To Start scherm bij de photobooth. Selfies maken was nog nooit zo leuk!

Neem direct contact met ons op om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een combinatie met de Click Me Mini of de Click Me Round. Wij maken graag en vrijblijvend een offerte.

Photobooth voor bruiloften

Super leuk dat je gaat trouwen, van harte gefeliciteerd! Druk bezig met het regelen van je bruiloft? Er komen een hoop dingen kijken bij het organiseren van een bruiloft, maar het verzorgen van de foto’s hoeft niet moeilijk te zijn! Huur simpelweg een photobooth voor je bruiloft en ervaar zelf het gemak. Een photobooth op je bruiloft is perfect om al je gasten te vermaken én om iedereen op de foto te krijgen. Zo weet je zeker dat je nooit vergeet wie er allemaal waren op de speciaalste dag van je leven.

Bruiloft photobooth, hoe werkt het?

Wanneer je een photobooth huurt voor je bruiloft ontzorgen wij je helemaal zodat je optimaal van je bruiloft kunt genieten. Bij het huren van een photobooth voor je bruiloft zorgen we dat er professionele begeleiding bij is die al je gasten helpt bij het maken van leuke én succesvolle foto’s. Wij kleden de photobooth helemaal aan in het thema van jouw bruiloft en brengen exclusieve props mee om de foto’s nog leuker mee te maken!

Na het maken van foto’s krijgen je gasten direct een printje mee als aandenken. Ook worden de foto’s digitaal verstuurd. Met onze photobooths zorg je dat jouw gasten je geweldige bruiloft nooit vergeten. Een gastenboek en entertainment in één keer geregeld voor jong en oud.

Photobooth op je huwelijk

Een photobooth op je huwelijk is een echte must-have! Geen huwelijk is compleet zonder het maken van super leuke foto’s die de bruiloft nog onvergetelijker maken. Wij bij Click Me Events hebben speciale photobooths die perfect passen bij een romantisch of feestelijk huwelijk. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een photobooth klaar hebben staan die perfect past bij jouw bruiloft! We snappen dat je huwelijk erg belangrijk voor je is en dat je dit tot in de puntjes geregeld wil hebben. Daarom staan wij voor goed en transparant contact om het huren van een photobooth voor je huwelijk een absoluut succes te maken!

De beste photo booths op trouwfeesten

Ga jij binnenkort trouwen en ben je bezig met het organiseren van je trouwfeest? Dan wil je uiteraard alleen de beste photobooth hebben op je bruiloft. Bij Click Me Events hebben we photobooths van de allerhoogste kwaliteit die volledig op maat zijn uitgezocht. Een photobooth moet het goed blijven doen, hoe lang je bruiloft ook duurt. Met de photobooths van Click Me Events ben je ervan verzekerd dat iedereen op je trouwfeest op de foto kan gaan. Onbeperkt foto’s maken én afdrukken.

Photobooth Heart voor bruiloften

Op zoek naar een romantische photobooth heart? Click Me Events heeft de mooiste en beste heart photobooths. Een bruiloft hoort uiteraard een romantische setting te hebben. Daarom bieden wij bij Click Me Events Heart photobooths aan om alles volledig in de setting te laten passen. De Heart photobooth voor je bruiloft is compact en daarom geschik voor elke locatie. De photobooth is volledig customizable. Dit betekent dat we alles kunnen aanpassen om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent. Wil jij een romantische photobooth heart huren voor je bruiloft? Schakel Click Me Events in!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!