Onvergetelijk evenement
Professionele begeleiding
Onbeperkt aantal foto’s
Direct foto's afdrukken
Assortiment

Fotohokje huren voor jouw event!

Op zoek naar een professioneel en leuk fotohokje? Maak kennis met onze speciaal op maat gemaakte fotohokjes voor alle soorten evenementen.

Fotohokje huren?

Click Me Events biedt een heeft een divers aanbod van fotohokjes die jij kunt huren voor je event! Wat voor evenement je ook organiseert, Click Me Events heeft een fotohokje die volledig gepersonaliseerd wordt op basis van jouw wensen. Ontdek de voordelen van het huren van een fotohokje bij Click Me Events en vraag snel een offerte aan!

Fotohokje huren voor evenementen

Wil jij graag een toffe fotohokje huren voor jouw evenement? Click Me Events is dé specialist in het professioneel verhuren van fotohokjes voor diverse evenementen. Het gebruik maken van een fotohokje geeft een volledig nieuwe dimensie aan jouw evenement. Gasten kunnen gemakkelijk zelf foto’s maken, uitprinten en mee naar huis nemen. Zo zorg je ervoor dat gasten jouw evenement nooit meer zullen vergeten! 

Click Me Events heeft verschillende photo booths die je kunt huren in verschillende prijsklassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld portable photo booths die je gemakkelijk kunt laten rondgaan over je gehele evenement. Zo kunnen zelfs de meest verlegen en fotoschuwe mensen op de foto! Of huur een vaste fotohokje en maak gebruik van te gekke props. 

Fotohokje huren bruiloft

Click Me Events biedt geweldige fotohokje opties voor jouw bruiloft of trouwfeest! Ga jij binnenkort trouwen en ben je van plan er een uniek feest van te maken? De fotohokjes van Click Me Events geven een originele en creatieve twist aan jouw bruidsfeest! Zorg dat al je gasten op de foto gaan en huur een fotohokje!

Fotohokje huren personeelsfeest

Een fotohokje kan niet ontbreken om van jouw personeelsfeest een spetterend spektakel te maken. Met de te gekke photo booths die je kunt huren bij Click Me Events zorg je voor een hoop lol en vermaak voor je collega’s. Zet een toffe fotohokje neer of combineer met een handige selfie portable fotohokje. Zo weet je zeker dat jouw personeelsfeest er een wordt voor in de boeken!

Fotohokje huren schoolfeest

Sta je op het punt een gaaf schoolfeest te organiseren voor je leerlingen? Click Me Events heeft unieke fotohokjes te huur voor schoolfeesten, gala’s en andere school evenementen. Zo zorg je dat al je leerlingen een unieke en creatieve manier hebben om op de foto te kunnen gaan. Bij het huren van de fotohokje zorgen wij dat deze volledig wordt ingericht naar jouw wensen en bieden wij professionele begeleiding. Alles om van jouw schoolfeest een absoluut succes te maken!

Gepersonaliseerde Photobooth huren

Maak jouw evenement uniek met de gepersonaliseerde fotohokjes van Click Me Events!

Wij verhuren gepersonaliseerde fotohokjes omdat wij geloven dat elk evenement uniek hoort te zijn. Wij passen elk fotohokje qua lay-out volledig aan, aan jouw event. Wij bieden verschillende services om te zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten van je gehuurde fotohokje.

Gepersonaliseerde props

Bij Click Me Events maken we gebruik van originele en gepersonaliseerde props. Wanneer je een fotohokje huurt gaan wij voor je aan de slag om originele en gepersonaliseerde props te maken. Wat voor event je ook organiseert, met een vleugje creativiteit en inspiratie weten wij altijd prachtige props voor je te maken. Een echt voordeel van het huren van een fotohokje bij Click Me Events.

Onbeperkt aantal foto’s

Je wil uiteraard dat al je gasten op de foto gaan om je event onvergetelijk te maken. Daarom zorgen wij dat je onbeperkt foto’s kunt printen wanneer je een fotohokje huurt. Zorg dat al je gasten op de foto gaan en print net zo lang foto’s tot je er genoeg hebt. Geweldig toch? Huur een fotohokje bij Click Me Events en ervaar de voordelen!

Foto’s direct afdrukbaar

Wat is er nou leuker dan direct je vers gemaakte foto kunnen afdrukken? Maak je foto en met één klik op de knop kunnen je gasten gemakkelijk zelf hun foto uitprinten. Zo geef je je gasten direct iets mee om jouw event nooit meer te hoeven vergeten. Alle afgedrukte foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit wanneer je een fotohokje huurt bij Click Me Events!

Inclusief professionele begeleiding

Wij bieden gratis professionele begeleiding wanneer je een fotohokje huurt. Hiermee zorgen we dat al je gasten precies begrijpen hoe de fotohokje werkt en hoe ze het best een foto kunnen maken! Wil je een fotohokje huren zonder begeleiding? Dit kan ook! Voor een extra borg kun je een van onze fotohokjes huren en er volledig zelf gebruik van maken.

Fotohokje huren in heel Nederland & België 

Wil jij een fotohokje huren in Nederland of in België? Click Me Events levert fotohokjes naar alle regio’s binnen Nederland en België. Waar je je event ook wil organiseren, wij leveren de fotohokje netjes op locatie af. Wanneer je evenement is afgelopen halen wij de gehuurde fotohokje ook weer op. Zo ontzorgen wij je volledig en hoef je verder niet om te kijken naar het huren van een fotohokje.

Fotohokje huren Rotterdam

fotohokje huren in Rotterdam en omstreken? Click Me Events verhuurt alle soorten fotohokjes voor evenementen in Rotterdam. Waar je in Rotterdam of regio dan ook een fotohokje wil huren, wij staan voor je klaar met unieke en originele fotohokjes. 

Fotohokje huren Amsterdam

fotohokje huren in Amsterdam en omstreken? Bij Click Me Events verhuren wij fotohokjes voor evenementen in elke uithoek van Amsterdam en omstreken. WIj leveren elke fotohokje binnen ons assortiment in Amsterdam.

Fotohokje huren Den Haag

fotohokje huren in Den Haag en omstreken? Zoek niet verder! Wij bieden al onze fotohokjes aan in Den Haag. Wanneer je een fotohokje huurt bij Click Me Events zorgen wij dat je fotohokje waar dan ook in Den Haag wordt afgeleverd.

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!